ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝ

Τα γνήσια ανταλλακτικά ΜΑΝ είναι πάντα πρώτης διαλογής

Όποιος επιλέγει ένα λεωφορείο MAN, επιλέγει άριστη ποιότητα. Γιατί λοιπόν να μειώσετε τις απαιτήσεις στα ανταλλακτικά; Τα γνήσια ανταλλακτικά MAN σας δίνουν πάντα την ασφάλεια πως κινείστε με την καλύτερη ποιότητα. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της MAN, ελέγχονται επιμελώς ως προς την τήρηση των αυστηρών προτύπων ποιότητας και πείθουν με μέγιστη αξιοπιστία και αποδοτικότητα. Επιπλέον διαθέτουν δωδεκάμηνη εγγύηση, η οποία ισχύει παγκοσμίως. Αυτή είναι ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.Για την δυνατότητα χρήσης των οχημάτων σας χωρίς διακοπές λειτουργίας, είμαστε σίγουρα η πιο σωστή επιλογή. Η MAN Service εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και τη βελτιστοποίηση του ωφέλιμου χρόνου λειτουργίας των οχημάτων σας, έτσι ώστε να κυλούν όλα καλά για εσάς, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι μόνο η δυνατότητα κίνησης, αλλά και η μεγαλύτερη απόδοση για τους πελάτες σας, το μικρότερο κόστος για τη διαχείριση και το στόλο οχημάτων και η μεγαλύτερη ασφάλεια επενδύσεων με λιγότερους κινδύνους.

Διαχείριση και οργάνωση ανταλλακτικών just in time

Για τη διασφάλιση της συντομότερης δυνατής στάθμευσης του οχήματός σας σε περίπτωση βλάβης, διατίθενται περίπου 8.000 γνήσια ανταλλακτικά στα σημεία τεχνικής υποστήριξης της ΜΑΝ, ακόμη και για παλαιότερα και ειδικά μοντέλα. Το 95% των ελλειπόντων, ειδικών ανταλλακτικών, παραδίδονται στο συνεργείο άμεσα το άλλο πρωί από το κέντρο διαχείρισης και οργάνωσης ανταλλακτικών European Logistic Center (ELC). Ωφελείστε από τις βελτιωμένες προθεσμίες παραγγελίας και παράδοσης, καθώς και από τα συντομότερα διαστήματα στάθμευσης των οχημάτων σας στα συνεργεία, λόγω των ιδανικών διαδικασιών διαχείρισης και οργάνωσης των προϊόντων μας.

Τα πλεονεκτήματα

  • Γνήσια ανταλλακτικά MAN σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
  • Ποιότητα ΜΑΝ με τη νέα τεχνολογία
  • Παγκόσμια εγγύηση γνήσιων ανταλλακτικών
  • Αποθέματα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους οχημάτων της ΜΑΝ, ακόμη και για τα παλαιότερα μοντέλα καθώς και για ειδικά οχήματα
  • Παράδοση ανταλλακτικών το άλλο πρωί μέσω του European Logistic Center

Δύο χρόνια εγγύηση για υπηρεσίες και εξαρτήματα MAN

Η διετής εγγύηση της MAN Truck & Bus AG ισχύει για όλες τις επισκευές που εκτελούνται από το 20171 στα σημεία τεχνικής υποστήριξης της MAN2 και καλύπτει επιπλέον τα γνήσια ανταλλακτικά MAN, τα γνήσια ανταλλακτικά MAN ecoline και τα γνήσια αξεσουάρ MAN, που τοποθετούνται στα πλαίσια της επισκευής. Οι υπηρεσίες καλύπτουν όλα όσα κάλυπτε η έως τώρα ισχύουσα εγγύηση ενός έτους. Συμπληρωματικές πληροφορίες περιέχονται στους Γενικούς Όρους Συναλλαγών.