Συχνές ερωτήσεις

  • Θα θέλαμε να παραγγείλουμε κάποια ανταλλακτικά (η λιπαντικά). Ποια είναι η διαδικασία για να τα λάβουμε;

Παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το τμήμα παραγγελιών της εταιρείας (εσωτερικό 3) ή όπως επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του δικτυακού μας τόπου.

  • Ποιες ημέρες και ώρες και ποιες περιοχές καλύπτει το κινητό σας συνεργείο;

Το εξοπλισμένο κινητό συνεργείο της εταιρείας καλύπτει όλες τις ημέρες του χρόνου την ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής. Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας εκτός του νομού Αττικής αναλαμβάνουν τα πλησιέστερα κατά τόπους συνεργεία που συνεργάζονται με την εταιρεία μας.

  • Είδαμε στο site σας τα σήματα της MAN. Αυτό σημαίνει ότι δέχεστε για επισκευή αποκλειστικά φορτηγά αυτών των κατασκευαστών, ή θα δεχόσασταν και φορτηγό άλλου κατασκευαστή;

Η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής φορτηγών MAN και επισκευαστής φορτηγών Mercedes.

  • Θα θέλαμε να φέρουμε φορτηγό μας για επισκευή. Πού ακριβώς βρίσκεται το συνεργείο σας;

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Μάνδρα Αττικής, εντός του Β.Ι.Π.Α. και ειδικότερα στο ύψος του 26ου χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών. Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας δείτε τον χάρτη της περιοχής με την ακριβή θέση της επιχείρησής μας και σημειώστε τα τηλέφωνά μας αν χρειαστείτε οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια. Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

  • Είμαστε εταιρία που διαθέτει στόλο φορτηγών και θα ενδιαφερόμασταν για συνεργασία μαζί σας. Διαθέτει η εταιρία σας πιστοποίηση ποιότητας;

Ναι βέβαια. Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 και 14000 και ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες του κλάδου της που έλαβε τέτοιο πιστοποιητικό ποιότητας. Η επιχείρησή μας πιστοποιήθηκε από την εταιρία NIS ZERT.

  • Είμαι νέος μηχανικός αυτοκινήτων και ενδιαφέρομαι να εργαστώ στην εταιρία σας. Που πρέπει να απευθυνθώ;

Παρακαλείσθε όπως αποστείλετε βιογραφικό σας σημείωμα στο φαξ της εταιρείας μας ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@evroepiskevastiki.gr Στην περίπτωση που τα τυπικά σας προσόντα καλύπτουν τις ανάγκες της εταιρείας μας θα σας καλέσουμε για μια προσωπική συνέντευξη.